ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Λαζαρίδης: «Εξαρτάται μόνο από μας»

Για την αναμέτρηση με τον ΝΟ Χίου, μίλησε ο Μιχάλης Λαζαρίδης και τόνισε πως το αποτέλεσμα του αγώνα, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από την απόδοση του τριφυλλιού.

Λαζαρίδης: «Εξαρτάται μόνο από μας»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το ΝΟ Χίου το Σάββατο (21/3, 14.30) στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο, με τον προπονητή της ομάδας Κώστα Λούδη, να μην βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, καθώς είναι τιμωρημένος.

Έτσι τη θέση του στον πάγκο των πρασίνων, θα πάρει ο Μιχάλης Λαζαρίδης, που μίλησε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, λέγοντας πως το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί μόνο από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο βοηθός προπονητή του τριφυλλιού:

«Τα παιχνίδια από εδώ και πέρα μετά τις ήττες από Βουλιαγμένη και Εθνικό είναι όλα τελικοί και είμαστε αποφασισμένοι να τα κερδίσουμε. Στο παιχνίδι με τη Χίο θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και θεωρώ πως εξαρτάται μόνο από τη δική μας απόδοση. Πιστεύω πως η ομάδα θα παρουσιαστεί αποφασισμένη και θα πάρει τη νίκη».

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.