ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χρήματα, ναι! Προοπτική;

Ο Λάζαρος Λάμπρου αξιώνει περισσότερα χρήματα και καλοβλέπει το εξωτερικό εκεί που ο ανταγωνισμός είναι πολύ πιο σκληρός.

Χρήματα, ναι! Προοπτική;

Απ’ τις πρώτες μέρες που η δυαρχία Βόκολου-Φύσσα ξεκίνησε τις συζητήσεις είχε φανεί το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με τον Λάζαρο Λάμπρου. Ο έφηβος επιθετικός (κατά πολλούς ότι καλύτερο έχει αναδείξει το φυτώριο τα τελευταία χρόνια) «κλωτσούσε» στα χρήματα που του πρόσφερε ο σύλλογος αναζητώντας το κάτι παραπάνω. Δικαίωμά του ν’ αξιολογεί όπως θέλει την ατομική του αξία όμως κι ο Παναθηναϊκός στη ζόρικη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται δεν μπορούσε να προσφέρει περισσότερα πράγματα σε ένα παλικάρι που ναι μεν κάνει όργια στα πρωταθλήματα νέων, όμως έχει να επιδείξει μόνο 18 λεπτά συμμετοχής με την πρώτη ομάδα (στα παιχνίδια κυπέλλου με Παναχαϊκή, Λεβαδειακό).

Αναφέρθηκε πως Ίντερ-Τζένοα έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 18χρονο που θεωρεί έτοιμο τον εαυτό του να κάνει το άλμα. Σίγουρα θα πάρει περισσότερα χρήματα από τους Ιταλούς, ενδεχομένως θα προπονηθεί σε καλύτερες συνθήκες απ’ αυτές του Κορωπίου (που ακόμα δεν έχει πάρει τελική μορφή και παρουσιάζει ελλείψεις σε υποδομές), όμως δεν είναι βέβαιο ότι ο μικρός θα βρει τις ευκαιρίες που θα τον βοηθήσουν να ξεχωρίσει πηγαίνοντας σε κλαμπ με πολύ μεγάλο επίπεδο ανταγωνισμού.

Η Ίντερ π.χ που παραδοσιακά έχει κάθε καλοκαίρι καμιά 50αριά παίκτες διατηρώντας τα δικαιώματά τους και μοιράζοντάς τους δεξιά κι αριστερά, αυτή τη στιγμή αριθμεί στην επιθετική της γραμμή 10 (!) ποδοσφαιριστές: τους Αργεντινούς, Ικάρντι-Παλάσιο, τον Αλβανό, Μανάι, τον Ιταλό, Εντερ, τον Ισπανό, Μάρι, τον Μαυροβούνιο, Γιόβετιτς, τον Σέρβο, Λιάιτς, τον Κροάτη, Ράπαιτς, τον Γάλλο, Μπαμπιανί και τον Ζοζέ Κορέιρα από την Γουινέα!

Η Τζένοα (που απειλείται με υποβιβασμό) αριθμεί στη γραμμή κρούσης τους εφήβους Ιταλούς, Τζιλιόνε, Παβολέτι, Πανίκο, τον Βραζιλιάνο, Μπρούνο Γκόμες, τον Ισπανούς, Σούσο, Κάπελ, Ασένσιο, τον Σκοπιανό, Πάντεφ, τον Σλοβένο, Μάταβζ.

Σαφώς το ίδιο ισχύει στον Παναθηναϊκό με πολλούς αθλητές να συνωστίζονται στην επιθετική γραμμή αλλά ο νεαρός προφανώς δεν  «ψήνεται» να παραμείνει τώρα που βλέπει ότι το πλάνο ανάδειξης παικτών από τα τσικό δεν είναι στην ατζέντα! Θα μπορούσε βέβαια και να παραδειγματιστεί από παραδείγματα άλλων συναδέλφων του που επέλεξαν να ανοίξουν νωρίς τα φτερά τους για τα ξένα, πλην όμως επέτρεψαν στην Ελλάδα ξεχασμένοι. Ο Λάμπρος Χούτος κατάντησε γυρολόγος, ο Στέφανος Βακουφτσής εξαφανίστηκε, το ίδιο κι ο Σπύρος Φουρλάνος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE