ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επέστρεψε ο Ρισβάνης!

Με τον Σπύρο Ρισβάνη να επιστρέφει στην αποστολή του Παναθηναϊκού μετά από καιρό ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Επέστρεψε ο Ρισβάνης!

Για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Σπύρος Ρισβάνης βρίσκεται ανάμεσα στους εκλεκτούς του Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι του Σαββάτου στη Λεωφόρο με τον Ατρόμητο.

Ο νεαρός αμυντικός που ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα μία από ίωση, την άλλη από αμυγδαλίτιδα, είναι πλέον έτοιμος να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού δεν έχει περαιτέρω προβλήματα, πέραν της δεδομένης απουσίας του Μπαϊράμι, καθώς και του Αποστολόπουλου που στη σημερινή προπόνηση εγκατέλειψε λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.290 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 20μελής αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Νάνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Μέντες, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Λαγός, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπεργκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.