ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ήρεμοι με Διαμαντίδη

Καθησυχαστικοί ήταν οι γιατροί του Παναθηναϊκού σχετικά με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε προς το τέλος του παιχνιδιού με την Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ήρεμοι με Διαμαντίδη

Ακόμα και ένα τέτοιο διπλό με διαφορά 20 πόντων, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να το χαρεί 100%. Κι αυτό διότι το μυαλό των ανθρώπων του Εξάστερου είναι στον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο αρχηγός έγινε αλλαγή στο τέταρτο δεκάλεπτο, αφού αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και δεν υπήρχε λόγος για ρίσκο με το παιχνίδι να είναι «τελειωμένο».

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείο, δεν φαίνεται να έχει κάτι ανησυχητικό, καθώς πρόκειται για ένα «επιπόλαιο» χτύπημα στον ώμο. Ωστόσο, κανείς δεν είναι βέβαιος ακόμα για την κατάσταση του «3D», κάτι που θα εξακριβωθεί οριστικά το Σάββατο, όταν και θα του γίνουν οι ανάλογες εξετάσεις. Η αισιοδοξία πάντως πως δεν είναι τίποτα σοβαρό είναι δεδομένη σε πρώτη φάση…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...