ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάρι: «Καλό βράδυ για εμάς»!

Στην εξαιρετική ημέρα που βρέθηκε ο Παναθηναϊκός επιθετικά στάθηκε ο Ραμέλ Κάρι, που υπογράμμισε πως η ομάδα θα συνεχίσει, παίζοντας και για τους τραυματίες!

Κάρι: «Καλό βράδυ για εμάς»!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ:

«Προπονηθήκαμε σκληρά την εβδομάδα που πέρασε. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή. Παίξαμε καλά στην άμυνα. Πήγε καλά η αμυντική τακτική μας πάνω στην Κουμπάν στην οποία δουλέψαμε όλη τη βδομάδα.

Απόψε ήταν καλό βράδυ για εμάς επιθετικά. Έχουμε καλούς σουτέρ. Έχουμε τα γνωστά προβλήματα λόγω τραυματισμών όμως πρέπει και μπορούμε να καλύψουμε το κενό που δημιουργείται εμείς που είμαστε υγιείς. Έχουμε δύο σημαντικές απουσίες (Παππάς, Ματσιούλις). Πρέπει να ξεκουραστούμε, να προπονηθούμε καλά. Παρά τις απουσίες μπορούμε να παίξουμε και να τα καταφέρουμε. Πρέπει να είμαστε υγιείς για τα σημαντικά ματς που ακολουθούν».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 46.596 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για το ματς με την Μακάμπι; «Θέλουμε να  έχουμε καλές προπονήσεις ενόψει της Μακάμπι. Αν αυτό συμβεί θα πάμε καλά στο γήπεδό μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.