ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ρούσης: «Μόνο νίκη»!

Σύνθημα νίκης έδωσε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσης ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τους Ίωνες.

Ρούσης: «Μόνο νίκη»!

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται εκτός έδρας το Σάββατο (14/12) από τους Ίωνες για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Οι «πράσινες» είναι έτοιμες να συνεχίσουν τις νικηφόρες εμφανίσεις με τον προπονητή του Τριφυλλιού, Γιώργο Ρούση, να σχολιάζει για την αυριανή αναμέτρηση: «Ξεκάθαρος στόχος για εμάς είναι η νίκη για το αυριανό παιχνίδι. Δεν κοιτάμε τη βαθμολογία, σεβόμαστε και υπολογίζουμε κάθε αντίπαλο μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Οι Ίωνες έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία και αναζητούν πόντους από κάθε παιχνίδι, εμείς από τη μεριά μας πρέπει να είμαστε προσεχτικοί ώστε να μην πάρουν τίποτα από το μεταξύ μας παιχνίδι».

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής στην Α1 γυναικών έχει ως εξής:

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σαββάτο 15 Δεκεμβρίου

Ζηρινείου, 15.00 ΓΣΚ Ηρακλής – ΓΣ Ηρακλής, Μεταξά-Καπάνταης, Τσιντομηνάς

Νάξου, 19.00 ΑΟΝ Πανναξιακός – ΑΟ Μαρκοπούλου, Τσίτσικας-Προκοπίου, Διαμαντόπουλος

Ν.Ιωνίας, 19.00 ΑΣΠ Ίωνες – ΑΟ Παναθηναϊκός, Μουλά Ειρ.-Χλωρός, Πέρρος

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου

Πολίχνης, 18.00 ΕΟ Σταυρούπολης – ΑΣ Μακεδόνες, Κυριακόπουλος-Δανιηλίδου, Βανδώρος

Βριλησσίων, 18.00 ΦΟ Βριλησσίων – Ολυμπιακός ΣΦΠ, Κυριοπούλου-Τσιμπινός, Μαυρικίδης

Απόλλωνα, 17.00 ΑΕΚ – ΟΠ Ρεθύμνου, Μόσχος-Κολτσίδας, Γεωργόπουλος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.