ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποθέωση για την ομάδα του Διηπειρωτικού!

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βράβευσε τους παίκτες που είχαν παίξει στον τελικό του Διηπειρωτικού το 1971!

Αποθέωση για την ομάδα του Διηπειρωτικού!

Όπως είχε ενημερώσει η διοίκηση, στο τριφύλλι ήθελαν να τιμήσουν την τότε ομάδα, αφού αύριο είναι η επέτειος του πρώτου παιχνιδιού με την Νασιονάλ Μοντεβιδέο.

Έτσι, περίπου 15 λεπτά πριν τη σέντρα με τον Ατρόμητο, οι παίκτες του 1971 βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και βραβεύτηκαν από τον Γιάννη Αλαφούζο, με τους περίπου 11.000 φίλους των «πράσινων» να τους χειροκροτούν και να τους αποθεώνουν. Μάλιστα, την όλη τελετή συνόδευσε το τραγούδι του «Γουέμπλεϊ.

Οικονομόπουλος, Κωνσταντίνου, Καμάρας, Αθανασόπουλος, Γονιός, Κουβάς, Φυλακούρης, Μητρόπουλος, Καψής, Αντωνιάδης, Σούρπης, Δομάζος, Δεληγιάννης, Ροκίδης, Ελευθεράκης, Βλάχος ήταν αυτοί που βραβεύτηκαν, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον τότε πρόεδρο της ομάδας, Μιχάλης Κίτσιος, ενώ για λογαριασμό του εκλιπόντος, τότε γενικού, αρχηγού, Διαμαντή Πατέρα, παρέλαβε το βραβείο ο συνονόματος εγγονός του.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 90.643 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...