ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Να έρθουν, να το απολαύσουν

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει, ήδη, στείλει τέσσερις προσκλήσεις στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, για το ματς του ΟΑΚΑ, αποδεικνύοντας την ανωτερότητα της…

Να έρθουν, να το απολαύσουν

Παρά το γεγονός ότι η διαφορά των δυο διοικήσεων είναι χαώδης, οι «πράσινοι», δείχνουν ότι βάζουν στην άκρη τις όποιες διαφωνίες που υπάρχουν. Γι αυτό και καλούν τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να παραβρεθούν στο ντέρμπι της 23ης Δεκεμβρίου στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, προκειμένου να απολαύσουν μπάσκετ.

Η «πράσινη» ΚΑΕ δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν υπολογίζει τις διαφορές που έχει με τους «ερυθρόλευκους» και ως δείγμα καλής θέλησης και ανωτερότητας απέστειλε τις προσκλήσεις που προαναφέραμε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...