ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με Διαμαντίδη στη Ρόδο

Αν και σήμερα ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν προπονήθηκε, εντούτοις ταξίδεψε κανονικά για Ρόδο ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Κολοσσό.

Με Διαμαντίδη στη Ρόδο

Ο Διαμαντίδης έχει ήδη ξεκινήσει θεραπεία, λόγω της κάκωσης που έχει υποστεί στον ώμο από το παιχνίδι με την Λοκομοτίβ Κουμπάν. Σήμερα προφυλάχθηκε και έμεινε εκτός προπόνησης, όμως βρίσκεται κανονικά στο ρόστερ του Εξάστερου για το ματς με τους Ροδίτες.

Βέβαια πιθανώς να μην αγωνιστεί, προκειμένου να ξεκουραστεί και να μην ρισκάρουν περισσότερο με τη συμμετοχή του για να είναι πανέτοιμος στα προσεχή πιο σημαντικά παιχνίδια.

Φυσικά εκτός προπόνησης την Κυριακή ήταν οι Παππάς και Ματσιούλις που παραμένουν στα «πιτς».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η προϊστορία

Παναθηναϊκός και Κολοσσός Ρόδου έχουν αναμετρηθεί 18 φορές στο παρελθόν και η ιστορία δείχνει πράσινο με το ξεκάθαρο 17-1.

Οι αριθμοί

Ο Μάικ Μπατίστ χρειάζεται ένα μόλις ριμπάουντ για να φτάσει τα 1000 στην Basket League ΟΠΑΠ. Θα είναι ο 12ος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που θα τα… χιλιάσει.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είναι κοντά σε δύο ατομικά του ρεκόρ: Απέχει 1 κλέψιμο από τα 100 και 1 πόντο από τους 1700.

Ο Γιώργος Αποστολίδης απέχει 3 κλεψίματα από τα 200 στην καριέρα του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.