ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Τουλάχιστον, λειτουργήσαμε στο β’…»

Στη βελτίωση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μέρος εστίασε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου, που είχε παράπονα από την εμφάνιση του πρώτου. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιάνκοβιτς.

«Τουλάχιστον, λειτουργήσαμε στο β'...»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Κολοσσός είχε μία τακτική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα να αφήσει τα ελεύθερα σουτ . Το είχαμε πει αυτό, το βάλαμε στα πλάνα, αλλά δεν λειτουργήσαμε καλά. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν είχαμε ενέργεια στο παιχνίδι μας, ειδικά στο α’ ημίχρονο. Αυτό αποτυπώνεται από τα ριμπάουντ μας, ιδιαίτερα τα επιθετικά. Στο β’ ημίχρονο τουλάχιστον λειτουργήσαμε σωστά, παίξαμε με υπομονή  στην επίθεση, βρήκαμε καλύτερο ρυθμό σε καταστάσεις close out και από κει και πέρα πήραμε μία διαφορά στο γ’ δεκάλεπτο και τελειώσαμε το παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στον κόουτς Πρίφτη και στον Κολοσσό», τόνισε ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς δήλωσε από την πλευρά του: «Στο ξεκίνημα του αγώνα παρουσιαστήκαμε πολύ χαλαροί και όχι τόσο συγκεντρωμένοι. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού παίξαμε πιο σκληρά, βρήκαμε ρυθμό και στο β’ ημίχρονο φτάσαμε να παίζουμε έτσι όπως θέλουμε. Από κει και πέρα προερχόμαστε από ένα μεγάλο ταξίδι και έχουμε μπροστά μας δύο μεγάλα παιχνίδια, για τα οποία πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Κολοσσού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.