ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Βγείτε μπροστά στα δύσκολα»

Οι προτροπές του Γιάννη Αναστασίου στους έμπειρους παίκτες του Παναθηναϊκού και το τετ α τετ με τον Ντάνιελ Πράνιτς. Πότε και γιατί ανέβηκαν οι τόνοι.

«Βγείτε μπροστά στα δύσκολα»

Όπως σας γράψαμε και από χθες, ο τεχνικός του «τριφυλλιού», στην προσπάθειά του να δει τι έφταιξε και ήρθε η ήττα από τον Ατρόμητο, τα είπε με τους ποδοσφαιριστές του για περίπου μια ώρα. Κεντρικοί άξονες της συζήτησης ήταν τα «νεκρά» διαστήματα και τα λάθη στα στημένα. Ο κόουτς της ομάδας αναφέρθηκε και ατομικά σε ποδοσφαιριστές. «Σίφο, στο πρώτο ημίχρονο τον αντιμετώπισε (σ.σ. Ιγκλέσιας), στο δεύτερο τον έχανες συνέχεια. Τι πήγε λάθος;», είπε στον Σίλντενφελντ, με τον Κροάτη να απαντά:

«Δεν ήταν εύκολο να τον μαρκάρω. Φοβόμουν ότι αν τον κρατούσα λίγο παραπάνω, ο διαιτητής θα σφύριζε πέναλτι. Εκαναν σκριν συνέχεια οι συμπαίκτες του και μου έφυγε».

Ο Αναστασίου συνέχισε, τονίζοντας, ότι αυτό που λέει με για τον Σίλντενφελντ ισχύει για όλους τους παίκτες. «Οι πιο έμπειροι οφείλετε να πάρετε την ομάδα στην πλάτη σας. Περιμένω από τους πιο έμπειρους να βγαίνουν μπροστά στα δύσκολα», πρόσθεσε.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.829 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο προπονητής της ομάδας είχε τετ α τετ με τον Πράνιτς, μετά το group therapy, στο οποίο οι τόνοι κάποιες φορές ανέβηκαν. Από τον Κροάτη και τον συμπατριώτη του, Σίλντενφελντ, οι άνθρωποι της ομάδας ζητούν περισσότερα, με αποτέλεσμα οι δυο παίκτες να νιώσουν αυτή την πίεση στη διάρκεια της συζήτησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...