ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ζεστάθηκε για τα καλά!

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε όσο χρειάστηκε απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, του οποίου επικράτησε 73-58 για την 10η αγωνιστική της Α1 και τώρα στρέφει το βλέμμα του στο ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ!

Ζεστάθηκε για τα καλά!

Οι πράσινοι ανέβασαν στροφές στο δεύτερο μέρος και μετά από ένα μέτριο πρώτο 20λεπτο και πήραν το ένατο ροζ φύλλο αγώνα τους στο πρωτάθλημα.

Κάρι με 14, Ούκιτς με 13 και Γκιστ με 12 οι κορυφαίοι του Εξάστερου, αγωνίστηκε για 9 λεπτά και ο Διαμαντίδης που προφυλλάχθηκε γενικώς για να είναι έτοιμος ενόψει της συνέχειας, ωστόσο με το που μπήκε το τριφύλλι… πήρε τα πάνω του!

Το παιχνίδι:

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.856 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με αιχμή του… δόρατος τα τρίποντα, ο Παναθηναϊκός πήρε εξ’ αρχής προβάδισμα με 13-7, έχοντας στην πεντάδα του, τους Ούκιτς, Κάρι, Γκιστ, Λάσμε και Γιάνκοβιτς. Ο Κολοσσός έβρισκε λύσεις στην επίθεση και κατάφερνε να μένει κοντά στο σκορ, με τους «πράσινους» βέβαια να είναι μπροστά στο 10’  με έξι πόντους (20-14), χάρη σε καλάθι του Κροάτη γκαρντ στην εκπνοή.

Με τρίποντο του Μπράμος, η διαφορά ανέβηκε στους 7 (23-16), ωστόσο ένα blackout του τριφυλλιού σε άμυνα και επίθεση, επέτρεψαν στους Ροδίτες όχι μόνο να επιστρέψουν, αλλά και να ισοφαρίσουν σε 27-27. Οι παίκτες του Πεδουλάκη επέμεναν στα σουτ από τα 6,75, με τους Μπράμο και Γκιστ, αλλά δεν μπορούσαν να χτίσουν ένα σερί και να ξεφύγουν, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να παραμένουν κοντά στο 20’, όντας πίσω με μόλις 4 πόντους (34-38).

Κάρι και Λάσμε μπήκαν… φορτσάτοι στο τρίτο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να πάρει διαφορά 9 πόντων γρήγορα-γρήγορα με 45-36. Ο Κολοσσός μείωσε ξανά με 41-45, κάτι που φαίνεται πως ανάγκασε τον Πεδουλάκη να ρίξει στον αγώνα για πρώτη φορά τον Διαμαντίδη, κάτι που απέδωσε καρπούς. Οι «πράσινοι»… ξύπνησαν για τα καλά και με εκπληκτικό σερί 13-0, το σκορ έγινε 57-41 υπέρ του Εξάστερου και φάνηκε πως το ματς «τέλειωσε».

Οι γηπεδούχοι έκαναν μια τελευταία προσπάθεια να επιστρέψουν και μείωσαν στους 8 (50-58). Ωστόσο, Κάρι, Γκιστ, Ούκιτς συνέχισαν να οδηγούν εκ του ασφαλούς τον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα δικά τους συνεχόμενα καλάθι να επαναφέρουν την ηρεμία για το 68-52 υπέρ των νταμπλούχων Ελλάδας! Τα τελευταία τέσσερα λεπτά ολοκληρώθηκαν… διαδικαστικά με το τελικό 73-58 υπέρ των «πράσινων».

Παναθηναϊκός: Χαραλαμπόπουλος,Μπράμος 9,Κάρι 14,Μπατίστ,Φώτσης 8,Ούκιτς 13,Λάσμε 6,Μαυροκεφαλίδης 4,Διαμαντίδης 1,Γκιστ 12(6ρ,6α),Γιάνκοβιτς 6,Αποστολίδης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...