ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιθετικός άμεσα!

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει αρχίσει επαφές με μάνατζερ και τσεκάρει σέντερ φορ, προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Λουτσιάνο Φιγκερόα.

Επιθετικός άμεσα!

Πρόθεση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να αποκτηθεί επιθετικός από την αγορά του εξωτερικού, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Μάρκους Μπεργκ. Αλλωστε, οι «πράσινοι» έχουν μείνει με τρεις παίκτες για τη συγκεκριμένη θέση (Μπεργκ, Κλωναρίδης, Καρέλης).

Ο Νταμπίζας θέλει να τελειώνει όσο το δυνατόν συντομότερα το θέμα, προκειμένου ο παίκτης που θα έρθει να έχει τον απαιτούμενο χρόνο προσαρμογής. Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται μέσα στις γιορτές να γίνει η μεταγραφή επιθετικού.

Το πιθανότερο σενάριο θέλει το «τριφύλλι» να ενισχύεται στην επίθεση μεπαίκτη με τη μορφή δανεισμού ή κάποιον που θα είναι ελεύθερος.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.492 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.