ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Συγκεντρωμένοι δεν φοβόμαστε κανέναν»!

Η συγκέντρωση είναι το μυστικό για να αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός κάθε αντίπαλο αποτελεσματικά όπως δήλωσε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα "Πράσινη" ο Νικήτας Κόχειλας.

«Συγκεντρωμένοι δεν φοβόμαστε κανέναν»!

Αρχικά αναφέρθηκε στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με το ΝΟΒ:

“Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Ειδικά αν ήμασταν ψύχραιμοι στην τελευταία επίθεση και κάναμε σωστές κινήσεις όπως μας είχε πει ο προπονητής θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη. Από εκεί και πέρα ήταν μια καλή εμφάνιση κόντρα στη Βουλιαγμένη, που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δείξαμε πως αν συνεχίσουμε έτσι θα κοιτάμε όλες τις ομάδες στα μάτια… Έχουμε μια δύσκολη συνέχεια, ωστόσο ευελπιστώ σε ανάλογα καλές εμφανίσεις όπως είχαμε την Κυριακή, για να συνεχίσουμε έτσι”.

Ενώ έπειτα εξέφρασε την άποψη του για τα επόμενα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό που θεωρεί εξίσου σημαντικά:

“Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Καβάλα. Πιστεύω ότι είναι καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι, όπως ήμασταν κόντρα στη Βουλιαγμένη δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός είναι ένα άλλο ξεχωριστό παιχνίδι, το οποίο επίσης θέλει πολύ συγκέντρωση και προσπάθεια, ενώ πρέπει να μην χάσουμε τον έλεγχο σε καμία διάρκεια του παιχνιδιού. Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, πρώτα είναι ο ΠΑΟΚ και μετά είναι ο Ολυμπιακός και προετοιμαζόμαστε αναλόγως”.

Ταυτόχρονα η αναμέτρηση του τριφυλλιού κόντρα στον ΠΑΟΚ, ορίστηκε για την προσεχή Κυριακή (13.00) στο κολυμβητήριο της Καβάλας.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.