ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Το έγκλημα είναι προμελετημένο»!

Καυστική ανακοίνωση του «Παναθηναϊκού Κινήματος» κατά του ΟΡΣΑ, μετά το νέο σχέδιο του Οργανισμού, στο οποίο δεν υπάρχει πουθενά ο όρος «γήπεδο Λεωφόρου Αλεξάνδρας».

«Το έγκλημα είναι προμελετημένο»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΚΙ.:

«Ένα ακόμα επεισόδιο στο θρίλερ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας είναι γεγονός.

Μετά την αμφισβήτηση της κυριότητας από τον Δήμαρχο Καμίνη, έρχεται το νέο σχέδιο του ΟΡΣΑ Αθήνας/Αττικής 2021  ( Οργανισμός Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας ) να επιβεβαιώσει τις ανησυχίες μας αλλά και την πεποίθηση μας ότι κάποιοι έχουν αποφασίσει για το μέλλον του μοναδικού περιουσιακού στοιχείου του Παναθηναϊκού.

Στο νέο πολυσέλιδο σχέδιο του ΟΡΣΑ δεν υπάρχει πουθενά ο όρος Γήπεδο Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αντίθετα ο συγκεκριμένος χώρος αναφέρεται ως Μητροπολιτικό Πάρκο και χώρος πρασίνου με όριο τις Εργατικές πολυκατοικίες.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.308 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αλήθεια πόσο συμπτωματικό είναι το γεγονός ότι την ίδια στιγμή που το Παναθηναϊκό Κίνημα παρουσίασε τη πρόταση του για τη κατασκευή νέου γηπέδου στη φυσική μας έδρα, ένα σχέδιο υλοποιήσιμο και με τεράστια αποδοχή από το κόσμο του Παναθηναϊκού ένας ακόμα κρατικός φορέας διαπλοκής έρχεται να μας θυμίσει ότι σε 3,5 χρόνια από σήμερα δεν θα υπάρχει Λεωφόρος Αλεξάνδρας .

Το κρατικός φορέας Διαπλοκής δεν το λέμε τυχαία !!!!

Κρατήστε το όνομα της Προέδρου του ΟΡΣΑ της Κας Παρασκευής Μπάτσου έχουμε πολλά να πούμε για τα έργα….. και τις ημέρες….. της στο δημόσιο βίο.

Αλήθεια Κε Καμίνη μήπως γνωρίζετε τη Κα Παρασκευή Μπάτσου;

Το Παναθηναϊκό Κίνημα δηλώνει και ενημερώνει τον Κο Καμίνη την Κα Μπάτσου αλλά και όσους τους καλύπτουν πολιτικά οτι είμαστε εδώ, έτοιμοι να δώσουμε απαντήσεις και να πούμε αλήθειες στο κόσμο του Παναθηναϊκού.

Περιμένουμε την αντίδραση των εμπλεκομένων (Ερασιτέχνη και ΠΑΕ) αλλά κυρίως την αντίδραση του κόσμου της ομάδας μας.

Φίλες και φίλοι το έγκλημα είναι προμελετημένο. Έχουν αποφασίσει για μας χωρίς εμάς.

Θα τους αφήσουμε;»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.