ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Έτσι θέλουμε να δουλεύουμε»

Στην ομαδική δουλειά που έκανε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Λεβαδειακό στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου, που έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε από τους παίκτες του.

Αναστασίου: «Έτσι θέλουμε να δουλεύουμε»

Ο τεχνικός του τριφυλλιού αναφέρθηκε στο γεγονός πως εκτός έδρας η ομάδα παίρνει περισσότερους βαθμούς σε σχέση με τη Λεωφόρο, ενώ τόνισε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να διαχειρίζονται σωστά τα παιχνίδια, όπου μένουν πίσω στο σκορ.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: Περίμενα ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί είχαμε πολλά νέα παιδιά και μετά την ήττα από τον Ατρόμητο είχαμε πολλές σκέψεις για το πώς θα παρουσιαστούμε. Είχαμε άλλωστε πολλές απουσίες. Κάναμε πολλές συζητήσεις με τα παιδιά. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το ματς, το ελέγξαμε, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Καταφέραμε να σημειώσουμε γκολ ομαδικής δουλειάς στο πρώτο ημίχρονο. Ο Λεβαδειακός μας απείλησε από λάθη δικά μας και όχι από οργανωμένες επιθέσεις. Τονίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο ότι θα πρέπει να ξεκινήσουμε με το ίδιο πνεύμα και να πετύχουμε ένα ακόμα γκολ για να είμαστε πιο άνετοι.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 9.759 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεχθήκαμε μια κάρτα …χαζή, που θα μας στερήσει το Λαγό την Κυριακή. Δώσαμε την ευκαιρία σε πολλά νέα παιδιά και νομίζω ότι το τέταρτο γκολ δείχνει πως λειτουργεί αυτή η ομάδα. Θα μπορούσε ο Κλωναρίδης να τελειώσει μόνος του τη φάση, αλλά την έδωσε στον Δώνη για να το τελειώσει. Αυτό θέλουμε. Να δουλεύουμε συνολικά. Έχουμε ένα ακόμα ματς την Κυριακή, έχουμε κάποιες ελλείψεις. Δεν παίζουν οι Λαγος και Κουτρουμπης και θα δούμε πως θα παρουσιαστούμε γι’ αυτό τα παιχνίδι”.

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας: “Θα έλεγα ότι δεν τίθεται θέμα Λεωφόρου. Θέλουμε πάντα να παίζουμε το ίδιο καλά, εντός ή εκτός έδρας. Στην αρχή του πρωταθλήματος είχαμε καλά παιχνίδια στη Λεωφόρο. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε ισορροπία. Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ας πούμε πληρώσαμε ένα κακό 8λεπτό. Είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε πολύ δουλειά. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε τα παιχνίδια και να μάθουμε να διαχειριζόμαστε καταστάσεις όταν βρισκόμαστε πίσω στο σκορ”.

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πέτυχε τέσσερα γκολ χωρίς τον Μπεργκ: «Σίγουρα με την ταχύτητα του Κλωναρίδη και του Καρέλη περίμενα ότι θα βρίσκαμε αρκετούς κενούς χώρους. Σε κάθε ματς κάνουμε αρκετές φάσεις αλλά δεν τις τελειώνουμε. Δεν περίμενα αυτό το εύκολο 4-0, όμως πίστευα ότι θα φεύγαμε νικητές με ένα σκορ 3-1 ή 3-0».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.