ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Εμείς το κάναμε εύκολο»

Ο εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού στην Λιβαδειά, Τάσος Λαγός μίλησε για το διπλό, για την αντίδραση μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, αλλά και τα νεκρά διαστήματα που παρουσιάζει το τριφύλλι ώρες-ώρες.

Λαγός: «Εμείς το κάναμε εύκολο»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Εμείς κάναμε εύκολη τη νίκη. Ξεκινήσαμε δυνατά και καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Το μόνο που έπρεπε να κάνουμε ήταν να μπούμε καλά και στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί το είχαμε πληρώσει κάποιες φορές αυτό. Κρατήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη».

Για τα κενά σημεία που έχει σε κάποια παιχνίδια ο Παναθηναϊκός: «Σε όλα τα παιχνίδια θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο και στη Λεωφόρο τον έχουμε, αλλά σε κάποια παιχνίδια έχουμε μπει νωθρά και το έχουμε πληρώσει, είμαστε άτυχοι κάποιες φορές, έχουμε και μεγαλύτερη πίεση και έχουν έρθει αυτά τα άσχημα αποτελέσματα. Στα εκτός ερχόμαστε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να κάνουμε αυτό που πρέπει».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 84.670 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την πρόοδο του Παναθηναϊκού: «Έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης για να δέσουμε ακόμα περισσότερο, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι αυτά τα κενά διαστήματα που μας έχουν στερήσει κάποιους βαθμούς».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια με τα νέα παιδιά από την ακαδημία: «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Εγώ και κάποια ακόμα παιδιά ήμασταν στη πρώτη ομάδα από πέρσι. Ήρθαν κάποιοι νέοι και μπορέσαμε να τους βάλουμε στο κλίμα μας».

Για την προσωπική του εμφάνιση: «Είναι η καλύτερη μου εμφάνιση σε αυτή τη θέση, έχω παίξει καλά και σαν οχτάρι, αλλά σαν δημιουργικός χαφ είναι το καλύτερό μου παιχνίδι».

Για το αν έχει μάθει κάποια πράγματα από κάποιον πιο έμπειρο συμπαίκτη του όλα αυτά τα χρόνια στον Παναθηναϊκό: «Ο Ζιλμπέρτο ήταν ένας άνθρωπος που μου έμαθε αρκετά πράγματα. Ήταν πάντα εκεί που έπρεπε, βοηθούσε πάντα τον συμπαίκτη του και δεν του έπαιρνες ποτέ την μπάλα. Σίγουρα μπορώ να πάρω πολλά πράγματα και από τον Πράνιτς και σίγουρα είναι μάθημα για μένα. Είμαι μικρός, είναι πολύ έμπειρος ο Πράνιτς και μπορώ να πάρω πολλά πράγματα από αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...