ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πρώτα η Μακάμπι, μετά ο Ολυμπιακός»

Ο Ραμέλ Κάρι σε δηλώσεις του τόνισε ότι τον απασχολεί πρώτα το αυριανό παιχνίδι με την Μακάμπι και μετά αυτό με τον Ολυμπιακό.

«Πρώτα η Μακάμπι, μετά ο Ολυμπιακός»

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

“Με απασχολεί το αύριο. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ προέχει του Ολυμπιακού. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Δεν έχει σημασία ότι αμφότερες οι ομάδες ήδη έχουν προκριθεί. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε δυνατά. Θα επιδιώξουμε να κάνουμε ότι πάντα, χωρίς να μας απασχολεί η τελική κατάταξη. Θα αφήσουμε τα κομμάτια του πάζλ να συμπληρωθούν μόνα τους. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ μοιάζει με εμάς. Διαθέτει παιχνίδι στη ρακέτα κι ικανούς κοντούς. Αναμένω μία καλή αναμέτρηση”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...