ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θέλει να επιστρέψει…

Μετά την ήττα στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες, φιλοξενούμενος από τον Λεβαδειακό για την 16η αγωνιστική (19:30, Novasports3, LIVE Panathinaikos24.gr).

Θέλει να επιστρέψει...

Οι παίκτες του Αναστασίου θέλουν να κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερες γιορτές και σίγουρα μια νίκη σήμερα θα τους δώσει καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια. Άλλωστε υπάρχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού στο τριφύλλι θέλουν να παραμείνουν στην πεντάδα του πρωταθλήματος και να μην κινδυνεύσουν.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν υπολογίζει ουσιαστικά τρεις παίκτες. Ο Μάρκους Μπεργκ είναι τραυματίας και κάνει θεραπεία για να επιστρέψει σε λίγες μέρες στη δράση, ο Ντάνιελ Πράνιτς είναι τιμωρημένος για τη σημερινή αναμέτρηση, ενώ το απρόοπτο συνέβη με τον Σίλντενφελντ που τραυματίστηκε στην προπόνηση και αποκλείστηκε.

Έτσι, λογικά, κάτω από την εστία θα παραμείνει ο Κοτσόλης, με τον Μαρινάκη ως δεξί μπακ και τον Νάνο ως αριστερό. Δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Κουτρουμπής, Ρισβάνης. Στο κέντρο θα είναι σίγουρα οι Μέντες, Λαγός, Ζέκα, ενώ προβάδισμα για το… καρέ έχει ο Αμπεΐντ, με τον Ατζαγκούν να διεκδικεί μια θέση.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.282 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην επίθεση τα… κουκιά είναι μετρημένα, με τους Καρέλη, Κλωναρίδη να παίρνουν φανέλα βασικού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...