ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

«Λα, λα, λα, λα και δεν είμαστε καλά» (video)

Τα φαινόμενο του… τρίτου ημιχρόνου από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού άρχισε να κάνει την εμφάνισή του από το παιχνίδι με την Καλλονή στο ΟΑΚΑ.

«Λα, λα, λα, λα και δεν είμαστε καλά» (video)

Τότε και υπό τον ενθουσιασμό του νέου συνθήματος «στ’ αστέρια θέλω γήπεδο» (εξ’ ου κι ο τίτλος), ο κόσμος της ομάδας έμεινε για πάνω από μισή ώρα στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου, παρά το ψύχος. Ακολούθησε το… πάρτι στη Λεωφόρο, μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, αλλά και η στήριξη στη Λιβαδειά.

Οι φίλαθλοι κατηγορήθηκαν από αρκετούς γι’ αυτή τη στάση. «Μικραίνουν τον Παναθηναϊκό, όταν ακόμη και μετά τις ήττες κάθονται και πανηγυρίζουν», τόνιζαν. Εμείς λέμε ότι δεν πανηγυρίζουν. Κατανοώντας με ρεαλισμό τη μεταβατική περίοδο, δηλώνουν τη στήριξή τους στο νέο εγχείρημα και, επιτέλους, το γήπεδο βγάζει «υγεία». Μια «υγεία» που περνάει και στην ομάδα, η οποία τώρα «χτίζεται». Επομένως, το να κάθονται οι φίλαθλοι και να τραγουδούν για τη μεγάλη τους αγάπη, κατανοώντας, ξαναγράφουμε, το πώς έχει η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι σαφώς προτιμότερο από το να υπάρχει μουρμούρα και διχόνοια στις εξέδρες, φαινόμενα που ταλαιπώρησαν πολύ το «τριφύλλι» στο πρόσφατο παρελθόν.

Δείτε βίντεο με τα όσα έγιναν μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο

[jwplayer mediaid=”5184″]

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ