ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με τον κόσμο για τη νίκη

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή Κηφισιάς για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος με στόχο να συνεχίσει στην τροχιά των νικηφόρων του αποτελεσμάτων.

Με τον κόσμο για τη νίκη

Προβλήματα δεν υπάρχουν με τον προπονητή του Τριφυλλιού, Γιώργο Ρούση να δηλώνει: «Θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί χωρίς βαθμολογικές απώλειες ώστε να μην απομακρυνθούμε από τους στόχους μας. Η Κηφισιά είναι μια ομάδα με καλές μονάδες και παρόλο που έχει αρκετές βαθμολογικές απώλειες είναι επικίνδυνη, Πρέπει να κάνουμε ένα καλό και συγκεντρωμένο παιχνίδι για να κάμψουμε την αντίστασή της».

Πρωτάθλημα: Α1 Εθνική Κατ.Γυναικών

Σάβ.21/12/2013

15.00 ΑΟ Παναθηναϊκός-ΓΣΚ Ηρακλής (Τσίτσικας-Μαρκάτσας, Τριανταφύλλου)

18.00 ΓΣ Ηρακλής-ΑΟΝ Πανναξιακός (Δανιηλίδου-Τσιούλα, Καραγιάννης)

19.00 ΑΟ Μαρκοπούλου-ΕΟ Σταυρούπολης (Παπαστάμος-Μεταξά, Μαυρικίδης)

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.001 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

19.00 ΑΣ Μακεδόνες-ΦΟ Βριλησσίων (Σιμίδης-Μπουγιούκας, Στεργιόπουλος)

21.30 Ολυμπιακός ΣΦΠ-ΑΕΚ (Μαρκάτσας-Τσίτσικας, Ανδρονικίδης)

17.00 ΟΠ Ρεθύμνου-ΑΣΠ Ίωνες (Κοκοτσάκης-Καρπουζάς, Τσιντομηνας)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...