ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έτοιμος για Λεωφόρο!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη στη Λεωφόρο, δίχως απρόοπτα και με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Έτοιμος για Λεωφόρο!

Χωρίς εκπλήξεις και δίχως απρόοπτα ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη. Οι «πράσινοι» θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο και μαζί με τον κόσμο τους θέλουν τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Ξάνθη.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν αντιμετωπίζει… έξτρα προβλήματα, αφού γνώριζε εξ’ αρχής τους απόντες από το εν λόγω παιχνίδι. Εκτός είναι ο Μπεργκ –που σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα- και οι Λαγός, Κουτρουμπής, αφού αμφότεροι είναι τιμωρημένοι. Εκτός έμεινε οριστικά και ο Μπαϊράμι, τον οποίο θα τον δούμε από το νέο έτος.

Από την άλλη, ανάμεσα στους εκλεκτούς βρίσκεται ο Γκόρντον Σίλντενφελντ που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και θα ενισχύσει τις προσπάθειες του τριφυλλιού.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.290 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αποστολή: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Mαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Ζέκα, Δώνης, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Πράνιτς και Μπαλμπόα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.