ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ελάτε και θα πάρουμε τη νίκη»!

Εκκληση στους φίλους του Παναθηναϊκού να βρεθούν στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό κάνει ο Στεφάν Λάσμε. «Πρέπει να δείξουμε μεγάλη καρδιά και επιθυμία», τονίζει ο Γκαμπονέζος.

«Ελάτε και θα πάρουμε τη νίκη»!

Ο Σέντερ του «τριφυλλιού» μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη» για τη «μητέρα των μαχών».

Αναλυτικά όσα είπε

-για το παιχνίδι με την Μακάμπι: 

Ήταν ένα παιχνίδι που στην πραγματικότητα δεν μετράει αλλά πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι. Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε στην άμυνα και υποπέσαμε σε αρκετά λάθη και στην επίθεση. Μικρά πράγματα που θα έπρεπε να ξέρουμε. Επίσης έχουμε αρκετούς τραυματισμούς, προσπαθούμε να μην παραπονιόμαστε για αυτό αλλά είναι μια πραγματικότητα.

-για την απόδοσή του:  «Προσπαθώ να δώσω ό,τι καλύτερο για τους συμπαίκτες μου, δεν το σκέφτομαι πολύ αλλά παλεύω για την ομάδα μου.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.881 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Είναι –μέχρι στιγμής- το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν. Θέλουμε τη νίκη για να κατακτήσουμε ένα ακόμη Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός παίζει σε υψηλό επίπεδο. Έχει κερδίσει δύο φορές την Ευρωλίγκα αλλά θα τον αντιμετωπίσουμε όπως κάθε άλλη ομάδα θα παλέψουμε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη».

-τι χρειάζεται για να κατακτηθεί η νίκη: «Καρδιά… Πρέπει να δείξουμε μεγάλη καρδιά και επιθυμία. Να δείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο από τους αντιπάλους μας, αυτό αρκεί… Με την ιστορία που υπάρχει κόντρα στον Ολυμπιακό δεν είναι τόσο η τακτική και το να μάθεις κάτι περισσότερο για τον αντίπαλο είναι περισσότερο η καρδιά και το ποιος θέλει τη νίκη περισσότερο. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα σε σχέση με πέρσι που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Ήρθαν κάποια νέα παιδιά είναι επίσης προφανές ότι έχουμε αρκετά παιδιά με προβλήματα τραυματισμών δεν είναι το ίδιο πράγμα, νομίζω ότι δεν είμαστε το φαβορί αλλά το αουτσάιντερ γι’ αυτό και πρέπει όλοι μας να βγούμε και να παίξουμε σκληρά. Πρέπει να τους σεβαστούμε. Στο πρώτο μου παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό χάσαμε στο ΟΑΚΑ. Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ τους οπαδούς. Είναι το Κύπελλο βρισκόμαστε στη μέση της σεζόν και από ό,τι έχω ακούσει παίζουν καλά και δεν έχουν χάσει παιχνίδι.

-το μήνυμα στους οπαδούς:  «Ελάτε να μας υποστηρίξετε, αυτό που κάνετε σε κάθε παιχνίδι και θα πάρουμε τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.