ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Νέο «πάρτι» από τη Θύρα 13!

Για άλλη μία φορά οι φίλοι του Παναθηναϊκού έδειξαν την αμέριστη συμπαράσταση τους στους παίκτες, δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο ματς με την Ξάνθη.

Νέο «πάρτι» από τη Θύρα 13!

Μετά τα τέλος του αγώνα με την οι οπαδοί του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν τους παίκτες και η «θύρα 13» έστησε πάλι ένα από τα γνωστά της πάρτι.

Ακόμα και εάν το παιχνίδι τελείωσε αυτοί που βρίσκονταν στην θύρα 13 συνέχισαν να τραγουδούν και να δείχνουν την αμέριστη συμπαράσταση τους στην ομάδα. Η… συνήθεια που έγινε λατρεία.

Σήμερα φυσικά είχαν έναν παραπάνω λόγο για να πανηγυρίζουν μια και ο Παναθηναϊκός τους προσέφερε ένα όμορφο θέαμα. Έτσι η δύσκολη αυτή φετινή χρονιά έκλεισε με αισιοδοξία για τους πράσινους .

Θάνος Νικολογιάννης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE