ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Νίκη για… τη συνέχεια»

Τη σημασία που θα έχει και για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού η νίκη στο αυριανό ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, επεσήμανε ο Τζέιμς Γκιστ.

«Νίκη για… τη συνέχεια»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ στην εφημερίδα «Real News»

«Θα είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας αυτός απέναντι στον Ολυμπιακό Δεν ξεχνάμε ότι στην πρώτη μεταξύ μας αναμέτρηση πήραν τη νίκη, όμως το παιχνίδι αυτό θα διαφέρει και το περιμένω συναρπαστικό, επειδή είναι νοκ-άουτ και επειδή θα διεξαχθεί στο δικό μας γήπεδο. Είμαι σίγουρος πως οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα είναι έτοιμοι και πρέπει να είμαστε κι εμείς.

Είναι λίγο “τρελό” που είναι ένας ημιτελικός ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες κι όχι ένας τελικός, αλλά απ’ ό,τι έμαθα πρόκειται για κάτι που συμβαίνει έπειτα από πολλά χρόνια. Αν νικήσουμε θα μας βοηθήσει στη συνέχεια, ωστόσο δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, γιατί ο Ολυμπιακός είναι αήττητος και παίζει πολύ καλά αυτή τη στιγμή. Πάντως είναι προτιμότερο που η κληρωτίδα έβγαλε το παιχνίδι στην έδρα μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.