ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

«Κύπελλο, Κύπελλο»!

Εκπληκτική ατμόσφαιρα από 18.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού που ζητούσαν από τους παίκτες να πάρουν κι αυτό το Κύπελλο!

«Κύπελλο,  Κύπελλο»!

Οι οπαδοί του «τριφυλλιού», αν εξαιρέσουμε αυτούς τους λίγους ανεγκέφαλους, που πέταξαν τις δυο κροτίδες, ήταν απλώς καταπληκτικοί.  Δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και γλέντησαν με την ψυχή τους την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου, που συνδυάστηκε, μάλιστα, με το «σπάσιμο» του αήττητου του «αιωνίου αντιπάλου».

Απ’ την αρχή του παιχνιδιού,  το τραγούδι δεν σταματούσε στις εξέδρες, με τους πράσινους πιστούς να δίνουν ρεσιτάλ με την φωνή τους και να σπρώχνουν την ομάδα στην μεγάλη νίκη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ