ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τελειώνει» του Λαγού!

Σε καταρχήν συμφωνία με τον Τάσο Λαγό για την ανανέωση της συνεργασίας του φέρεται να έχει έρθει ο Παναθηναϊκός.

«Τελειώνει» του Λαγού!

Σύμφωνα με το «Goal» την περασμένη εβδομάδα, ο εκπρόσωπος του παίκτη είχε επαφή με την πλευρά του τριφυλλιού, όπου φέρεται να έδωσαν τα χέρια, προκειμένου ο νεαρός μέσος να παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το 2017.

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιό του εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο επιθυμία και των δύο πλευρών ήταν να συνεχίσουν μαζί και στο μέλλον, κάτι που φαίνεται πως έχει μπει στην τελική ευθεία για να ολοκληρωθεί.

Με την έλευση του νέου έτους είναι πολύ πιθανό να οριστικοποιηθεί η επέκταση της συνεργασίας τους και… τυπικά, με τον Λαγό να παραμένει στον Παναθηναϊκό, όπου φέτος είναι σημαντικό «γρανάζι» στην ομάδα του Αναστασίου, ενώ είναι και εκ των αρχηγών.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.431 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...