ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το «πράσινο» μέλλον είναι εδώ!

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει μόνο παρόν. Έχει και μέλλον. Το δείχνει άλλωστε η εμπιστοσύνη του Γιάννη Αναστασίου στους «μικρούς», οι οποίοι όχι μόνο παίζουν, αλλά είναι και σημαντικοί στην φετινή ομάδα!

Το «πράσινο» μέλλον είναι εδώ!

Το πλάνο του Παναθηναϊκού δεν είναι απλά μια πορεία φέτος που θα οδηγήσει την ομάδα ξανά στην Ευρώπη. Είναι μακροπρόθεσμο, με στόχο να αναδείξει τα «δικά του» παιδιά, να… βγάλει νέους ποδοσφαιριστές και να «χτίσει» την ομάδα του μέλλοντος.

Και ήδη από το πρώτο μισό του πρωταθλήματος (17 αγωνιστικές), αυτός ο στόχος προχωράει, με τον Γιάννη Αναστασίου να εμπιστεύεται… τυφλά τους νεαρούς Έλληνες –κι όχι μόνο- παίκτες και εκείνοι να τον βγάζουν ασπροπρόσωπο. Κι όταν λέμε νεαρούς, μιλάμε για παιδιά που δεν είναι πάνω από 22 ετών!

Πάμε να δούμε με τη βοήθεια των αριθμών πως αυτό αποδεικνύεται:

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.232 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: Γεννηθείς στις 03/04/1993, από πέρσι αποτελεί σημαντικό «γρανάζι» στο τριφύλλι και φέτος έχει αποκτήσει ακόμα πιο ηγετικό ρόλο. Το μαρτυρούν άλλωστε και οι συμμετοχές του, όπου έχει αγωνιστεί 15 φορές, μετρώντας 1301 λεπτά.

Στέφανος Καπίνο: Γεννηθείς στις 18/03/94. Με την αποχώριση του Ορέστη Καρνέζη, πήρε την φανέλα βασικού… σπίτι του. Και μπορεί στα τελευταία παιχνίδια να μην παίζει, αλλά κάτι παραπάνω ξέρει ο Αναστασίου για να διαχειριστεί καλύτερα τον νεαρό γκολκίπερ. Πάντως, φέτος, έχει ήδη υπερασπιστεί την εστία του Παναθηναϊκού 12 φορές (1137 λεπτά συμμετοχής).

Τάσος Λαγός: Γεννηθείς στις 12/04/92 και σίγουρα αποτελεί μία από τις αποκαλύψεις του φετινού τριφυλλιού. Ο Αναστασίου όχι μόνο τον πιστεύει και του δίνει χρόνο συμμετοχής, αλλά τον έχει επιλέξει ανάμεσα στους αρχηγούς. Ο νεαρός μέσος έχει συμμετάσχει 13 φορές στη Σούπερ Λίγκα, έχει 2 γκολ, 1 ασίστ και συνολικά 1084 λεπτά.

Σπύρος Ρισβάνης: Φέτος μπήκε στα… βαθιά. Γεννηθείς στις 03/01/94, ο μικρός πήρε τις ευκαιρίες του από τον Αναστασίου, έπαιξε μάλιστα και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και είναι από τα νέα μεγάλα ταλέντα στην άμυνα των «πράσινων». Οκτώ συμμετοχές μέχρι τώρα, 659 συνολικά λεπτά και το όνειρό του για καθιέρωση μόλις έχει αρχίσει.

Νίκος Καρέλης: Ήρθε στην Ελλάδα για να ξαναβρεί τον εαυτό του, μετά το δύσκολο πέρασμα από τη Ρωσία. Γεννηθείς στις 24/02/92, ο «χτιστός» μεσοεπιθετικός έχει πάρει τα πάνω του για τα καλά πλέον και ο Αναστασίου τον επιβραβεύει. 10 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα, 2 γκολ και 4 ασίστ το… ταμείο του!

Βίκτωρας Κλωναρίδης: Παρόμοια περίπτωση με αυτή του Καρέλη, επέστρεψε στην χώρα μας απ’ την Γαλλία. Ήρθε στον κόσμο στις 28/07/92 και ήδη με 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, πετυχαίνοντας 3 τέρματα και μοιράζοντας άλλα 2 στους συμπαίκτες του.

Νίκος Μαρινάκης: Γεννήθηκε στις 12/09/93 και με το… καλημέρα στην φετινή Σούπερ Λίγκα, ο Γιάννης Αναστασίου τον πήρε από τις ακαδημίες και τον έριξε στην πρώτη ομάδα, χρίζοντάς τον βασικό! Αποτέλεσμά αυτού, ο μικρός να ανταποκριθεί πολύ καλά και να μετράει ήδη 12 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Γιώργος Κουτρουμπής: Μπορεί να δείχνει μεγάλος, αλλά δεν είναι! Γεννημένος στις 10/02/91, ο Έλληνας στόπερ ήρθε στον Παναθηναϊκό, δουλεύει πολύ και ο Γιάννης Αναστασίου ειδικά στα τελευταία παιχνίδια τον χρησιμοποιεί. Δέκα συμμετοχές με την πράσινη φανέλα, ενώ έχει σκοράρει κιόλας μια φορά (κόντρα στον Εργοτέλη).

Αμπντούλ Ατζαγκούν: Ήρθε ως το μεγάλο ταλέντο της Νιγηρίας, ο Παναθηναϊκός τον «έδεσε» με συμβόλαιο τετραετίας και ο νεαρός παίρνει τις ευκαιρίες του. Εννιά συμμετοχές μέχρι στιγμής, 395 λεπτά σύνολο, ενώ είχε πετύχει σαν «χρυσή» αλλαγή το τέρμα στα Χανιά για το 1-1 με τον Πλατανιά.

Και μαζί με αυτούς, οι Χουχούμης, Σπυρόπουλος ( 3 συμμετοχές έκαστος) που ακόμα δεν έχουν παίξει πολύ φέτος, όπως και η ακόμα πιο νέα γενιά, οι Δώνης, Αποστολόπουλος, Μουζακίτης που ήδη φέτος πήραν το… βάπτισμα του πυρός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...