ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Συλλογή ρούχων και τροφίμων από τον Σ.Φ. Παναθηναϊκού Σπάρτης

Κίνηση αλληλεγγύης από τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού στη Σπάρτη.

Συλλογή ρούχων και τροφίμων από τον Σ.Φ. Παναθηναϊκού Σπάρτης

Το κείμενο που αναρτήθηκε στη “Θύρα 13”:

“Ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Ενέργειες αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, που δοκιμάζονται καθημερινά, είναι το λιγότερο δυνατό που μπορούμε να κάνουμε.

Μετά το κάλεσμα προς όλους τους φίλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ της πόλης συγκεντρώσαμε τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ρουχισμού, τα οποία παραδώσαμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο .

Ευχαριστούμε τα μέλη του Συνδέσμου μας και τα μη μέλη, για τη συμμετοχή τους.

Υ.Γ. Καλή ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ χρονιά σε όλους”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ