ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τον στηρίζουν και το δείχνουν! (vds)

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού στηρίζει την ποδοσφαιρική ομάδα περισσότερο φέτος και αυτό είναι φανερό από τον μέσο όρο εισιτηρίων. Διαβάστε το θέμα του panathinaikos24.gr.

Τον στηρίζουν και το δείχνουν! (vds)

H ανταπόκριση του κόσμου του Παναθηναϊκού τη φετινή χρονιά είναι εντυπωσιακή. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» κάνουν τη Λεωφόρο ένα πραγματικό «καμίνι» και τα σύνθημα «μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ», βρίσκει πλήρη εφαρμογή, καθώς γίνεται πράξη. Δείτε το θέμα του panathinaikos24.gr και θα καταλάβετε…

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στατιστικά στοιχεία, ο Παναθηναϊκός φέτος έχει μεγαλύτερο μέσο όρο εισιτηρίων από πέρυσι .Πιο συγκεκριμένα, σε οκτώ  εντός έδρας αγώνες φέτος (9 έχει παίξει, αλλά η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν κεκλεισμένων) οι πράσινοι έχουν μέσο όρο 10.074. Σε αντίθεση  πέρυσι που σε 15 αγώνες  το «τριφύλλι» είχε 8.045.

[jwplayer mediaid=”6066″]

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.005 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το στατιστικό αυτό μας οδηγεί σε δύο σημαντικά συμπεράσματα:

1) Φαίνεται, ξεκάθαρα, ότι το ΟΑΚΑ δεν ήταν κατάλληλη έδρα για τον Παναθηναϊκό καθώς ήταν αχανές ,σε αντίθεση με τη Λεωφόρο που είναι γήπεδο –«κλουβί» και ο κόσμος μπορεί να ωθήσει και να στηρίξει την ομάδα αλλά και να δυσκολέψει  τον αντίπαλο.

2) Είναι φανερό ότι η φετινή προσπάθεια του Παναθηναϊκού στηρίζεται έντονα. Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» εκτιμούν την προσπάθεια που γίνεται από τον Γιάννη Αναστασίου και τους παίκτες του αλλά και από τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Αλαφούζο.

[jwplayer mediaid=”6067″]

Θάνος Νικολογιάννης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...