ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μάικ, ο πρέσβης του Παναθηναϊκού

O Μάικ Μπατίστ επιλέχτηκε ως πρέσβης του Παναθηναϊκού για το πρόγραμμα φιλανθρωπικής δράσης One Team.

Μάικ, ο πρέσβης του Παναθηναϊκού

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού προχώρησε σε μια πολύ σημαντική κίνηση φιλανθρωπίας.

Για τους επόμενους δύο μήνες θα δίνει ένα ευρώ από την πώληση της αυτοβιογραφίας του “Mike Batiste: The Story of a Champion” στην «Κιβωτό του Κόσμου» που είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που μεριμνεί για τα παιδιά που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης.

Η ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα φιλοξενεί ένα άρθρο για αυτή την προσφορά του Μάικ Μπατίστ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 13.678 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε αυτό, ο Αμερικανός σέντερ του Παναθηναϊκού λέει: «Ένας από τους στόχους μου εκδίδοντας την αυτοβιογραφία μου ήταν να βοηθήσω ανθρώπους να βγουν από δύσκολες καταστάσεις. Αυτό έκανε το βιβλίο, φυσικό σύνδεσμο του προγράμματος One Team με τον Παναθηναϊκό, ώστε να προσπαθήσουμε να δώσουμε στους ανθρώπους τα κατάλληλα εργαλεία να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους».

Ταυτόχρονα μίλησε και η διευθύντρια του προγράμματος One Team Ιζαμπέλ Γκουλτρέσα,η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε ένα αστέρι όπως ο Μάικ Μπατίστ, μεταξύ των πρεσβευτών μας. Η απόφαση του να διαθέσει ένα ευρώ από κάθε αντίτυπο που πωλείται, λέει πολλά για την αφοσίωση του στον σκοπό μας».

Τέλος σε δηλώσεις προχώρησε και ο δημοσιογράφος Κώστας Σωτηρίου, που έγραψε την αυτοβιογραφία και επίσης προσφέρει το μερίδιο του στην Οne Team, σχολίασε:

«Είναι μεγάλη τιμή να με έχει διαλέξει ο τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης Μάικλ Μπατίστ, να γράψω την αυτοβιογραφία του. Αυτό το ταξίδι που αποτελείται από αναρίθμητες ώρες αφήγησης αδημοσίευτων ιστοριών για τη ζωή του και την καριέρα του, ήταν φανταστικό και πάντα θα έχει ειδική θέση μέσα στην καρδιά μου. Επίσης είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχω στο πρόγραμμα της Ευρωλίγκα δίνοντας ένα ποσό από την πώληση κάθε βιβλίου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.