ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δίχτυα» στη Σουηδία

Δύο Σουηδούς επιθετικούς, τον Μάρκους Ρόζενμπεργκ και τον Λάσε Νίλσεν φέρεται να κοιτάει ο Παναθηναϊκός για να βρει τον αντί-Φιγκερόα στην επίθεση.

«Δίχτυα» στη Σουηδία

Η αναζήτηση συνεχίζεται από τον Νίκο Νταμπίζα, όπου έχει γίνει σαφές πως ο φορ που θα έρθει θα είναι από το εξωτερικό. Σύμφωνα με την Sportday, το τριφύλλι προσπάθησε να τα βρει με τον Μάρκους Ρόζενμπεργκ. Οι δύο πλευρές φέρονται να είχαν επαφές για να συνεργαστούν, όμως οι απαιτήσεις που έχει ο παίκτης οδήγησαν την ΠΑΕ να κινηθεί σε άλλες περιπτώσεις.

Ο 31χρονος ανήκει στη Γουέστ Μπρομ, στην οποία όμως δεν υπολογίζεται. Μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Μάλμε, Άγιαξ, Βέρντερ Βρέμης και Σανταντέρ. Πάντως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η υπόθεσή του δεν έχει κλείσει οριστικά, αφού ο Ρόζενμπεργκ θέλει να βρει χρόνο συμμετοχής, στον αγγλικό σύλλογο δεν πρόκειται να συμβεί και ως εκ τούτου πιθανώς να ρίξει νερό στο κρασί του το προσεχές διάστημα και να έρθει στην Ελλάδα…

Η άλλη περίπτωση που φαίνεται πως απασχολεί τον Παναθηναϊκό είναι αυτή του Λάσε Νίλσον. Ο 32χρονος αγωνίζεται στην Έλφσμποργκ και στην παρούσα φάση δεν βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες επιλογές και σύμφωνα με το «Goal», έχει προταθεί στους «πράσινους», αφού και ο ίδιος θέλει να φύγει. Την περσινή σεζόν είχε 9 γκολ σε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της χώρας του, ενώ έχει περάσει από Ολλανδία (Χέρενφεν, Φίτεσε) και Γαλλία (Σεντ Ετιέν).

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αναστασίου τον γνωρίζει από την παρουσία του στο ολλανδινό ποδόσφαιρο και πιθανώς εκεί να βρίσκεται κι ο λόγος πιθανώς προσέγγισης. Μάλιστα, έχει τον ίδιο ατζέντη με τους Μπεργκ και Πράνιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.