Κλείνει ο φορ άμεσα!

Μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, ο Παναθηναϊκός θα έχει βρει τον «εκλεκτό» του για την επιθετική γραμμή, όπως τονίζουν από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Είναι δεδομένο πως εδώ και μέρες γίνεται προεργασία για να βρεθεί ο αντί-Φιγκερόα. Νίκος Νταμπίζας και Γιάννης Αναστασίου εξετάζουν πάρα πολλές λύσεις και είναι κοινή επιθυμία το θέμα να κλείσει οριστικά μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, προκειμένου ο παίκτης να ενσωματωθεί άμεσα στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Απ’ την ΠΑΕ κάνουν σαφές πως δεν πρόκειται να μπουν στη διαδικασία να διαψεύδουν ή να επιβεβαιώνουν τα διάφορα ονόματα που ακούγονται ή «βγαίνουν» προς τα έξω. Κι όλα αυτά διότι εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις, θέλουν να κινηθούν υπό άκρα μυστικότητα και να κλείσουν τον επιθετικό γρήγορα. Άλλωστε, είναι δεδομένο πως μιλάμε για μία και μόνο μεταγραφή μέσα στον Ιανουάριο…ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ: Πρωτεΐνες για αθλητές Παραγγείλετε delivery από περισσότερα από 200 εστιατόρια και όλες τις κορυφαίες αλυσίδες όπως Pizza Fan, KFC, Pizza Hut και Πίττα του Παππού Betarades.gr | Το No1 σάιτ για το Στοίχημα