ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φτιάξτε την καλύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού

Οι κορυφαίοι στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Ψήφισε στο panathinaikos24.gr τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ένδοξη ιστορία του Παναθηναϊκού!

Φτιάξτε την καλύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού

Το panathinaikos24.gr σας καλεί να επιλέξετε την ιδανική ενδεκάδα (συν τους αναπληρωματικούς) στην ιστορία του Παναθηναϊκού, μεταξύ των καλύτερων ανά θέση ποδοσφαιριστών της ομάδας!

Ποδοσφαιρικές «μορφές» που φόρεσαν τη φανέλα του «τριφυλλιού» και την τίμησαν και με το παραπάνω, σε μια μοναδική ψηφοφορία από το panathinaikos24.gr.

Η επιλογή των υποψηφίων έγινε από τη δημοσιογραφική ομάδα της ιστοσελίδας. Εσείς αποφασίζετε για τους κορυφαίους! Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2014.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.308 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

*Η λίστα των ποδοσφαιριστών αφορά από την περίοδο 1959-60 και έπειτα, όταν δηλαδή, δημιουργήθηκε η Α’ Εθνική.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.