ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάσμε: «Μας ενδιαφέρει το αύριο»

Ως ευκαιρία για μια νέα αρχή αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός τα αυριανό ματς με την Αρμάνι, σύμφωνα με τον Στεφάν Λάσμε.

Λάσμε: «Μας ενδιαφέρει το αύριο»

«Δεν έχει σημασία ότι είναι Πρωτοχρονιά. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, γιατί έχουμε έναν αγώνα και το ότι είμαστε εδώ είναι μέρος της δουλειάς. Είναι η αρχή του Top 16, ξαναπιάνουμε δουλειά και θα πρέπει να βλέπουμε έναν αγώνα τη φορά. Δεν θα στεκόμουν τι έχει γίνει μέχρι τώρα στην Ευρωλίγκα, αλλά μας ενδιαφέρει το αύριο».

Όσον αφορά το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας, τόνισε: 

«Ο αγώνας του Ολυμπιακού ήταν πολύ καλός για εμάς, νικήσαμε, αλλά δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι. Νομίζω ότι έχουμε ακόμη πολλά πράγματα να δουλέψουμε», ενώ για την εικόνα που έχει για την Αρμάνι Μιλάνο, σχολίασε:  «Παρόλα αυτά είμαι θετικός για το αυριανό παιχνίδι. Δεν τους είχα παρακολουθήσει ιδιαίτερα μέχρι τώρα. Αρχίσαμε την “κατασκοπία”, δείχνουν πολύ καλοί στο βίντεο. Οι ψηλοί της είναι καλοί στην άμυνα, έχουν και καλούς περιφερειακούς παίκτες και πρέπει να βγεις στο παρκέ και να παίξεις σκληρά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...