ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μίνι πακέτο εισιτηρίων διαρκείας από την ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχωρά στην έκδοση εισιτηρίων διαρκείας για το β' γύρο του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και των πλέι οφ και καλεί τους οπαδούς να συμπαρασταθούν στην ομάδα.

Μίνι πακέτο εισιτηρίων διαρκείας από την ΠΑΕ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι από την Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014, θα τεθούν στη διάθεση των φίλων της ομάδας οι Κάρτες Διαρκείας για το δεύτερο μισό της περιόδου 2013/14.

Οι φίλοι της ομάδας έχουν αγκαλιάσει από την αρχή της περιόδου την προσπάθειά της και βρίσκονται στο πλευρό της σε κάθε βήμα. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τους δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλους τους εντός έδρας αγώνες στη μισή τιμή!

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.024 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η σεζόν μπαίνει στην τελική της ευθεία και ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει όλους τους στόχους του σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Play Offs. Όλοι αυτοί οι αγώνες περιλαμβάνονται στο πακέτο των Καρτών Διαρκείας Β’  Γύρου που ξεκινά από € 150 και € 50 για ενήλικες και παιδιά αντίστοιχα!

Οι κάρτες θα διατίθενται στα εκδοτήρια της Θύρας 4 του Γηπέδου και ηλεκτρονικά στο www.pao.gr

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες των Καρτών Διαρκείας Β΄ Γύρου, τα προνόμια και τους Τρόπους Διάθεσης κάντε click στα παρακάτω links“.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...