ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Προπόνηση σε δύο ταχύτητες ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε και σήμερα, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμος για τον αγώνα της Κρήτης, την Κυριακή κόντρα στο Ρέθυμνο.

Προπόνηση σε δύο ταχύτητες ο Παναθηναϊκός

Οι συνεχείς υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν επιτρέπουν σε καμία περίπτωση στoυς πράσινους να πάρουν ρεπό έστω και για μια… μέρα. Έτσι, μετά την μεγάλη χθεσινή νίκη του «τριφυλλιού» επί της Αρμάνι Μιλάνο στην πρεμιέρα του Top-16 οι παίκτες του Παναθηναϊκού βρέθηκαν και πάλι στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας πρέπει να γυρίσουν άμεσα τον διακόπτη και να βγάλουν από το μυαλό τους την Ευρωλίγκα και να μείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα της Κρήτης. Στην σημερινή προπόνηση ο Έλληνας τεχνικός χώρισε τους παίκτες του σε δύο γκρουπ (ανάλογα με τον χρόνο συμμετοχή τους) πραγματοποιώντας ουσιαστικά ένα χαλάρωμα, μετά το παιχνίδι με τους Ιταλούς.

Αύριο το μεσημέρι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν εκ νέου στο ΟΑΚΑ και εν συνεχεία η αποστολή της ομάδας θα «πετάξει» για την Κρήτη και συγκεκριμένα το Ρέθυμνο όπου την Κυριακή το μεσημέρι αντιμετωπίζει την ομάδα του Θανάση Γιαπλέ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.417 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.