ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Καλύτεροι στο β ημίχρονο»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο στη νίκη επί του ΑΓΟΡ.

«Καλύτεροι στο β ημίχρονο»

«Ξεκινήσαμε καλά. Είχαμε καλή περιστροφή της μπάλας, είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ, δεν μπήκαν και ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Μετά το 9ο λεπτό χαλάρωσε η άμυνα μας και δεν ήμασταν καλοί.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε το κομμάτι της άμυνας, διαβάσαμε καλύτερα τις παγίδες και κάπου εκεί τελείωσε και το παιχνίδι. Είχαμε πολλή ενέργεια αλλά το κομμάτι που πρέπει να διορθώσουμε είναι τα λάθη», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.

Ο Μάϊκ Μπράμος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Στο Ρέθυμνο αρέσει να παίζει σε γρήγορο ρυθμό και έτσι τους αφήσαμε στην αρχή να κάνουν το παιχνίδι τους. Μετά το ημίχρονο μπορέσαμε και ανεβάσαμε ρυθμούς διαβάζοντας καλύτερα την επίθεση τους. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στο Ρέθυμνο για το υπόλοιπο της σεζόν».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.