ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Transfer Gossip

Σενάρια για Γκέντσογλου (Update)

Ιταλική ιστοσελίδα εμπλέκει τον Παναθηναϊκό σε σενάριο επιστροφής του Σάββα Γκέντσογλου στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα.

Σενάρια για Γκέντσογλου (Update)

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Sampnews24» γράφει για τον Ελληνα άσο με τον τίτλο του ρεπορτάζ να είναι  «η καρδιά διατάζει την επιστροφή στην Αθήνα», ενώ στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος και για τη σύντροφο του παίκτη, Αγγελική Ηλιάδη:

«Η τραγουδίστρια ίσως είναι έγκυος και ο Γκέντσογλου μπορεί να έχει πάρει μία απόφαση ζωής έχοντας επίσης υπόψη ότι στη Σαμπντόρια, με τον Μιχάιλοβιτς, βρίσκει ελάχιστο χώρο, σε σύγκριση με ό,τι γινόταν με τον προκάτοχό του Ντέλιο Ρόσι.

Η Ηλιάδη μιλάει για μία πιθανή επιστροφή στην Ελλάδα του συντρόφου της και ο Παναθηναϊκός φαίνεται έτοιμος, σύμφωνα με την “Secolo XIX”, να κάνει κάποια πρόταση.

Εμπόδιο για την απόκτηση του είναι το ετήσιο κασέ των 300.000 ευρώ, ποσό που φαίνεται υπερβολικό στην ελληνική ομάδα, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε μία νέα λύση.Λύση που θα μπορούσε ίσως να δοθεί από την ΑΕΚ, ομάδα από την οποία πήρε τον Γκέντσογλου η Σαμπντόρια. Έτοιμη η λύση του δανεισμού, αισιοδοξία επίσης και στη Λιβόρνο, που ήταν η ομάδα με την οποία ο Έλληνας μέσος κατέκτησε τη Serie A ως πρωταγωνιστής».

UPDATE Η αντίδραση του Παναθηναϊκού ήταν άμεση, με τους Πράσινους να ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα με τον 23χρονο μέσο της Σαμπντόρια και να κλείνουν την συγκεκριμένη υπόθεση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE