ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Διεκδικητής ο Παναθηναϊκός»

Ανάμεσα στους υποψηφίους για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας έβαλε τον Παναθηναϊκό ο Ετόρε Μεσίνα, με τον τεχνικό της ΤΣΣΚΑ να δίνει ως φαβορί τη Ρεάλ Μαδρίτης!

«Διεκδικητής ο Παναθηναϊκός»

«Οι διεκδικητές του φετινού τροπαίου είναι αρκετοί. Ο Ολυμπιακός είναι ο κάτοχος του τίτλου. Η ΤΣΣΚΑ μαζί με τις Φενέρ, Μακάμπι, Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό είναι ανάμεσα στους διεκδικητές. Ωστόσο, αυτή την στιγμή και με βάση την απόδοση και τα αποτελέσματα που έχει φέρει έως τώρα στην διοργάνωση, η Ρεάλ είναι χωρίς αμφιβολία το πρώτο φαβορί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...