ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μουντό» το κλίμα

Με εμφανή απογοήτευση και χωρίς όρεξη για πολλά-πολλά πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας, με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ να μένει εκτός.

«Μουντό» το κλίμα

Κάτι η ήττα από τον Παναιτωλικό, κάτι η κακή εμφάνιση, επανέφεραν μια… μουντίλα στο πράσινο στρατόπεδο. Παίκτες και τεχνικό τιμ βρέθηκαν σήμερα στο Κορωπί για προπόνηση, ωστόσο δεν υπήρχε και η καλύτερη δυνατή διάθεση.

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν προπονήθηκε, όπως είναι φυσικό, μετά το κατάγμα που υπέστη στο Αγρίνιο και χάνει σίγουρα το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και μετά… βλέπουμε, διότι είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει πιο νωρίς στους αγωνιστικούς χώρους, αγωνιζόμενος έστω και με νάρθηκα.

Κι αυτό διότι για τα δύο προσεχή παιχνίδια δεν υπολογίζεται ούτε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος απ’ τον Γιάννη Αναστασίου, αφού είχε αποφασιστεί εδώ και καιρό να εκτίσει την τιμωρία του και αναζητούνται λύσεις στο κέντρο της άμυνας.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.420 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την Δευτέρα στο Κορωπί, η προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας ήταν χωρισμένη σε δύο μέρη. Όσοι ήταν στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στον Παναιτωλικό έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν δίτερμα στο οποίο συμμετείχαν και παίκτες της ομάδας Νέων του Τριφυλλιού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.