ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πεινασμένος» στην Αθήνα ο Πέτριτς!

Με μια μικρή καθυστέρηση, ο Μλάντεν Πέτριτς αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου δήλωσε χαρούμενος για το «κεφάλαιο» Παναθηναϊκός και «πεινασμένος» να προσφέρει. Το Panathinaikos24.gr τον υποδέχθηκε.

«Πεινασμένος» στην Αθήνα ο Πέτριτς!

Μπορεί η πτήση του από το Λονδίνο να καθυστέρησε για λίγα λεπτά, ωστόσο αυτό δεν στέρησε το χαμόγελο του Μλάντεν Πέτριτς με το που… πάτησε στην Ελλάδα για να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού. Το panathinaikos24.gr και ο Διονύσης Δεσύλλας ήταν εκεί.

Ο Κροάτης φορ είναι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη της καριέρας του και δήλωσε «πεινασμένος» για να παίξει ποδόσφαιρο και να προσφέρει στο τριφύλλι, στο πλάι του Μάρκους Μπεργκ, τονίζοντας πως “ξέρω ποιος είναι ο Παναθηναϊκός, ξέρω που έρχομαι”.

Ο Πέτριτς αποκάλυψε πως μίλησε με τον Γιώργο Καραγκούνη, που τον βοήθησε στο να επιλέξει το τριφύλλι, καθώς επίσης και με τους δύο συμπατριώτες του, Σίλντενφελντ – Πράνιτς που του είπαν τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο! Συν τοις άλλοις, καταλυτικό ρόλο έπαιξε και η Ελληνίδα σύζυγός του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέραν των άλλων, τόνισε πως σε περίπου δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του και πλέον απομένουν τα τυπικά, υπογραφές και εξετάσεις για να ντυθεί στα πράσινα το επιθετικό «όπλο» για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

-Θα βρεις πολλά πρόσωπα που γνωρίζεις από το παρελθόν, Μπεργκ, Πράνιτς…

«Ποτέ δεν θα ήταν δύσκολο για μένα να προσαρμοστώ, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν και τρεις παίκτες που γνωρίζω καλά, θα με βοηθήσουν να μπω στο κλίμα πολύ γρήγορα».

-Ποιες είναι οι προσδοκίες σου για τον Παναθηναϊκό;

«Ξέρω αρκετούς παίκτες, ξέρω την κατάσταση του συλλόγου και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».

-Σε πόσο καιρό πιστεύεις θα είσαι έτοιμος;

«Πιστεύω θα είμαι απόλυτα έτοιμος σε 10 με 15 μέρες. Ακόμα δεν είμαι στο 100%, ξέρω τον οργανισμό μου και θέλω να είμαι έτοιμος όταν πρέπει»

-Βλέπεις τον Παναθηναϊκό σαν ευκαιρία για να επιστρέψεις στην Εθνική;

«Σίγουρα είναι μια μεγάλη ευκαιρία όχι όμως μόνο για να γυρίσω στην Εθνική, κυρίως γιατί δεν ήμουν πολύ χαρούμενος τους προηγούμενους έξι μήνες στην ομάδα που ήμουν. Θέλω να επιστρέψω στο γήπεδο, θέλω να παίξω και ο Παναθηναϊκός μου δίνει αυτή την ευκαιρία».

-Τι σου έχει πει ο Πράνιτς για τον Παναθηναϊκό;

«Μου έχει πει πολλά και ο Πράνιτς και ο Σίλντενφελντ, αλλά αυτά θα τα κρατήσω για τον εαυτό μου». Έπαιξε ρόλο ότι η σύζυγός σου είναι Ελληνίδα; «Είχα προτάσεις και από άλλες χώρες, αλλά ήταν πάντα ας πούμε μια μικρή ευχή από την ίδια να έρθουμε στην Ελλάδα για ένα διάστημα και αυτό έγινε τώρα».

-Με τον Καραγκούνη έχεις μιλήσει;

«Μιλήσαμε λίγο πριν μπω στο αεροπλάνο, μου ευχύθηκε ότι καλύτερο, αλλά μιλήσαμε πολύ την περασμένη σεζόν, για τον Παναθηναϊκό, για το ελληνικό πρωτάθλημα».

-Ένα μήνυμα στο κόσμο του Παναθηναϊκού;

«Αφήστε πρώτα να υπογράψω το συμβόλαιο και μετά, αλλά σίγουρα θα κάνουμε το καλύτερο για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.