ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο παιχνίδι για Όλσεν και η Τορίνο

Ενδιαφέρον της Τορίνο για την απόκτηση του Πάτρικ Όλσεν που θέλει ο Παναθηναϊκός, αποκαλύπτουν οι Ιταλοί, σε πιθανή ανταλλαγή με τον Ντ' Αμπρόσιο με τον οποίο συμφώνησε η Ίντερ.

Στο παιχνίδι για Όλσεν και η Τορίνο

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως αποκτάει «αντίπαλο» τη «γκρανάτα» στη μάχη της απόκτησής του Πάτρικ Όλσεν.

Αυτό γιατί σύμφωνα με τη «Gazzetta Dello Sport» η Ίντερ είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον Ντ’ Αμπρόσιο της Τορίνο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι. Μάλιστα αναφέρεται πως υπάρχει ήδη συμφωνία με τον Ιταλό δεξιό μπακ, αλλά οι Μιλανέζοι τον θέλουν από τώρα.

Η Τορίνο από την πλευρά της ζητάει 2 εκατ. ευρώ και τον Όλσεν ελεύθερο για να αφήσει τον παίκτη της, με τους «νερατζούρι» πάντως να μην έχουν δώσει ακόμα την απάντησή τους. Αυτή ωστόσο δεν αποκλείεται να είναι θετική, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.803 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.