ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Έχει βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός»

Διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτά του πρώτου γύρου περιμένει ο Τόμας Ερτέλ της Λαμποράλ Κούτσα, ενόψει του προσεχούς ματς με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή.

«Έχει βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός»

«H νίκη στη Μάλαγα ήταν απίστευτη και μας βοήθησε κι απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Όλοι ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Αυτή την εβδομάδα έχουμε δύο σημαντικές αναμετρήσεις με τη Λαγκούν Άρο και τον Παναθηναϊκό.

Θα πρέπει να παίξουμε όπως με την Μπαρτσελόνα. Πρέπει να αξιοποιήσουμε τη νίκη μας με την Ουνικάχα, στην πρεμιέρα του ΤΟΡ 16, με νίκη επί του Παναθηναϊκού. Ξέρουμε πολύ καλά τον Παναθηναϊκό και ξέρουμε πως έχουν βελτιωθεί από την τελευταία φορά που ήρθαν εδώ. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι», ανέφερε ο γκαρντ των Ισπανών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.