ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε δύο εβδομάδες έτοιμος ο Πέτριτς!

Πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις ο Πέτριτς και το πρωί της Τετάρτης αναμένουν τα αποτελέσματα στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο. Μάξιμουμ δύο εβδομάδες θα χρειαστεί για να επανέλθει σε φουλ ρυθμό.

Σε δύο εβδομάδες έτοιμος ο Πέτριτς!

Ημέρα εξετάσεων η σημερινή για τον Μπλάντεν Πέτριτς που ολοκλήρωσε όλη τη διαδικασία. Άπαντες περιμένουν πλέον τα αποτελέσματα που θα γίνουν γνωστά το πρωί της Τετάρτης. Αν όλα είναι καλά, τότε το μεσημέρι θα ανακοινωθεί για 1,5 χρόνο και μάλιστα θα πάει άμεσα για προπόνηση στο Κορωπί, όπου θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και προπονητή, ενώ λογικά την Πέμπτη θα γίνει η παρουσίασή του.

Πρέπει να τονιστεί πως ο Κροάτης είναι απόλυτα ενήμερος γύρω από τον Παναθηναϊκό. Έχει πάρει πολλές πληροφορίες από τον Γιώργο Καραγκούνη, καθώς και τους δύο συμπατριώτες του. Με την αποχώρηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα, ο Νίκος Νταμπίζας είχε ρίξει όλο το βάρος του στον Πέτριτς, είχε κατ’ ιδίαν επαφή κι εξ’ αρχής του είχε δείξει πως είναι ο νούμερο ένα στόχος του τριφυλλιού, κάτι που «κέρδισε» τον παίκτη.

Αυτή την περίοδο, ο Πέτριτς βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του για ένα πρόβλημα στη γάμπα. Είναι σαφές πως ο παίκτης θα είναι έτοιμος μάξιμουμ σε δύο εβδομάδες.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.440 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δηλαδή δεν θα αγωνιστεί κόντρα σε Πανιώνιο και Βέροια, αλλά θα είναι πανέτοιμος γι’ αυτό με τον Πλατανιά, στην 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας στη Λεωφόρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.