ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέτριτς: «Δίδυμο με Μπεργκ»

Τη σιγουριά του ότι μαζί με τον Μάρκους Μπεργκ θα κάνει ένα εξαιρετικό επιθετικό δίδυμο στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε Μλάντεν Πέτριτς, στους ανθρώπους της ομάδας.

Πέτριτς: «Δίδυμο με Μπεργκ»

«Μπορούμε να φτιάξουμε ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Μπεργκ», ανέφερε ο Κροάτης επιθετικός σε συνομιλίες με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», όπως αναφέρει το Goal, για την συνύπαρξή του στην επιθετική γραμμή  και συνέχιζε:

«Είναι φανταστικός παίκτης και θα με βοηθήσει πολύ να μπω στο κλίμα της ομάδας».

«Έχω να αποδείξω πολλά. Δεν πέρασα καθόλου καλά το τελευταίο διάστημα στην Αγγλία και θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να επιστρέψω σε τοπ επίπεδο», τόνιζε, παράλληλα, ο Κροάτης, δείχνοντας τη «δίψα» που έχει για… ενεργή επιστροφή στο ποδόσφαιρο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 33χρονος πέρασε χθες από τις ιατρικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματά τους αναμένονται σήμερα. Εφόσον όλα πάνε καλά, θα υπογράψει το συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια για 1,5 χρόνο και την Πέμπτη θα παρουσιαστεί. Σήμερα το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.