«Προσοχή για να μην μας… σκοτώσει»

Panathinaikos24 Team
08.01.2014 | 19:57
«Προσοχή για να μην μας… σκοτώσει» | Panathinaikos24.gr

Ο έλεγχος του ρυθμού και ο περιορισμός των ατού της Λαμποράλ Κούτσα θα είναι σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη τα «κλειδιά» για να φύγει με το διπλό ο Παναθηναϊκός από τη Βασκονία.

Οι «πράσινοι» αναχωρούν αύριο το πρωί, ούτως ώστε να βρίσκονται το απόγευμα της Πέμπτης στην Ισπανία, όπου και θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση. Ο «Άρτζι» ξεκαθάρισε πως η εν λόγω αναμέτρηση δεν θα έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες δύο, για την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πεδουλάκης:

«Το παιχνίδι της Παρασκευής δεν θα έχει καμία σχέση με τον προηγούμενο αγώνα που δώσαμε στην Βιτόρια. Και οι δύο ομάδες έχουν παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση και θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο στη συνέχεια. Η Λαμποράλ Κούτσα, αν δεν την προσέξεις, μπορεί να σε «σκοτώσει». Βρίσκει πολλές λύσεις στο τρανζίσιον παιχνίδι, αλλά με τον Ερτέλ από τα πικ εντ ρολ. Θα είναι πολύ σημαντικό να μην τους επιτρέψουμε να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό».

Σε ερώτηση για συγκεκριμένα πρόσωπα στην ισπανική ομάδα, όπως ο Νοτσιόνι και ο Πλάις που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Πεδουλάκης τόνισε: «Τα πρόσωπα είναι σημαντικά, γιατί από πρόσωπα αποτελούνται οι ομάδες… Και αυτό που μετράει είναι η ομάδα. Είναι δύο πολύ σημαντικοί παίκτες για την αγωνιστική λειτουργία της Λαμποράλ Κούτσα. Το δικό μας πλάνο, όμως, είναι να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τη συνολική λειτουργία της ομάδας. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ρόλο το γεγονός πως όλοι είμαστε υγιείς».