ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καραγκούνης: «Θα κάνει τη διαφορά»

Ο Γιώργος Καραγκούνης «στάζει μέλι» για την ποδοσφαιρική αξία του Μλάντεν Πέτριτς και δηλώνει πως ο Κροάτης θα ξεχωρίσει στους «πράσινους». «Θα τον λατρέψει ο κόσμος, έχει μεγάλη όρεξη για μπάλα».

Καραγκούνης: «Θα κάνει τη διαφορά»

Ο Καραγκούνης ξέρει πολύ καλά τον Μλάντεν Πέτριτς, αφού την περασμένη περίοδο ήταν συμπαίκτες στη Φούλαμ . Με δηλώσεις του στη «SportDay», για τον Κροάτη επιθετικό, που αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ σήμερα και αύριο να παρουσιαστεί, υποκλίθηκε στην αγωνιστική του αξία και τόνισε ότι θα λατρευτεί από τον κόσμο.

«Είναι μία σπουδαία μεταγραφή. Πρόκειται για εξαιρετικό επιθετικό, που είναι πολυτέλεια και για τον Παναθηναϊκό και για το ελληνικό πρωτάθλημα να τον έχει αυτή την εποχή. Θα κάνει τη διαφορά, μόλις βρει ρυθμό, διότι είχε ένα διάστημα απουσίας».

-Γιώργο, είχατε παίξει συμπαίκτες την περασμένη περίοδο στη Φούλαμ. Πες μας λίγο τα χαρακτηριστικά του.

«Πρόκειται για έναν επιθετικό, που δεν είναι πολύ καλός μόνο μέσα στην περιοχή, όπου βάζει γκολ, αλλά είναι εξαιρετικός και γύρω από την περιοχή. Είναι πολύ ποιοτικός με την μπάλα, έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και συμμετέχει στο παιχνίδι της ομάδας. Είναι ομαδικός παίκτης και είναι εκρηκτικός στα πρώτα μέτρα».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.374 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

– Μας είπε ο ίδιος ότι μιλήσατε προχθές, λίγο πριν αναχωρήσει από την Αγγλία για να έρθει στην Ελλάδα.

«Ναι, του ευχήθηκα καλή επιτυχία και του είπα ότι έκανε μία πολύ καλή επιλογή. Του είπα ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά και πως θα τον λατρέψει ο κόσμος. Εχει μεγάλη όρεξη για να παίξει μπάλα  και περιμένει πώς και πώς να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τη νέα του ομάδα».

Ο Καραγκούνης μίλησε και για την προσωπικότητα του Πέτριτς: «Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας. Πολύ καλό παιδί και τεράστια προσωπικότητα. Τα λέγαμε συχνά έχει και Ελληνίδα σύζυγο. Θα βοηθήσει πολύ στα αποδυτήρια της ομάδας τα νέα παιδιά. Σου είπα και πριν ότι είναι ομαδικός παίκτης και κάνει τα πάντα για το καλό της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός αυτή την εποχή έχει ανάγκη από ισχυρές προσωπικότητες και ο Πέτριτς θα βοηθήσει με την εμπειρία του και τα ηγετικά στοιχεία, που έχει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.