ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πάνος Φραγκουλάκης

Και οι άλλοι να πάνε να…

Όσο στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο επικρατούν πρακτικές νταβατζήδων και μαφιόζων, τόσο ο υγιής φίλαθλος κόσμος θα απομακρύνεται απ΄αυτό. Γράφει ο Πάνος Φραγκουλάκης.

Και οι άλλοι να πάνε να…

Μου πήρε πέντε λεπτά να καταλάβω το σκεπτικό της απόφασης αστυνομίας και λίγκας σχετικά με την εκκένωση των θέσεων πάνω από τη φυσούνα και τον πάγκο των φιλοξενούμενων στο επικείμενο ματς με τον Πανιώνιο.  Όταν το κατάλαβα, τα ΄βαλα με το χαζό μυαλό μου, που χρειάστηκε πέντε ολόκληρα λεπτά για να στροφάρει…

Η είδηση

Έπειτα από εντολή της αστυνομίας λοιπόν, κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, στη Λεωφόρο, που βρίσκονται στις θύρες πάνω από τη φυσούνα και πάνω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, μετακινούνται τρεις σειρές πιο πάνω! Το μέτρο αυτό δεν είναι καινούριο καθώς εφαρμόστηκε και στο ντέρμπι του Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό.

Η εξήγηση

Δύο τινά: ‘Η το ματς με τον Πανιώνιο κρίνεται από τη λίγκα ντέρμπι υψίστης σημασίας, ανάλογης με αυτό με τον Ολυμπιακό ή μας δουλεύουν.

Η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων, η παράδοση, η συμπεριφορά των φιλάθλων του Παναθηναϊκού φέτος και η ΛΟΓΙΚΗ δεν δικαιολογούν να ισχύει το πρώτο. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος οι φίλοι του Παναθηναϊκού – πόσο μάλλον οι συγκεκριμένοι που έχουν πληρώσει μερικές εκατοντάδες ευρώ για να αγοράσουν διαρκείας στις συγκεκριμένες θέσεις- να δημιουργήσουν οποιοδήποτε πρόβλημα.

Όπως, άλλωστε, δεν δημιούργησαν ούτε στο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο ή στον Πανθρακικό, όπου η ομάδα γνώρισε οδυνηρές ήττες, και οι αποστολές των αντιπάλων κύριοι ήρθαν, κύριοι έφυγαν. Απολύτως τίποτα δεν δικαιολογεί αυτή την απόφαση. Είναι προφανές λοιπόν, ότι μας δουλεύουν…

Το συμπέρασμα

Πάλι καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας… Σε κάθε ευκαιρία, το κέντρο αποφάσεων, επιδεικνύει τη δύναμη του απέναντι σε όλους τους άλλους και κυρίως σε αυτόν που φοβάται περισσότερο: Στον Παναθηναϊκό. Σήμερα μπορεί να είναι το φιλαράκι ο Πανιώνιος, που απολαμβάνει προστασία, κάποτε ήταν το Αιγάλεω και άλλοι…

Ένα το βέβαιο: Όσο στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο επικρατούν πρακτικές νταβατζήδων και μαφιόζων, τόσο ο υγιής φίλαθλος κόσμος θα απομακρύνεται απ΄αυτό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE