ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ξεμούδιασμα με ΑΕΚ

Ισόπαλη 2-2 απέναντι στην ΑΕΚ ήρθε η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Ξεμούδιασμα με ΑΕΚ

Ξεμούδιασαν οι παίκτες βόλεϊ του Παναθηναϊκού από την απραξία των εορτών, στον φιλικό αγώνα απέναντι στην  ΑΕΚ στην Κυψέλη στο  οποίο οι πράσινοι ήρθαν 2-2,και έδειξαν ένα καλό πρόσωπο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Το γεγονός αυτό άφησε ικανοποιημένο τον Γιάννη Καλμαζίδη, που μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: «Με τους αγώνες αυτούς προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας στη διακοπή του πρωταθλήματος. Στο σημερινό ματς έμεινα ικανοποιημένος από κάποια πράγματα και από άλλα όχι. Με προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι έχουμε κενά απόδοσης με αποτέλεσμα να δεχόμαστε συνεχόμενους πόντους. Είναι κάτι πάνω στο οποίο δουλεύουμε αυτό το διάστημα και ελπίζω να το καταφέρουμε».

Τα σετ: 24-26, 14-25, 25-21, 28-26

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καλμαζίδης): Στιβαχτής, Γκάλιτς, Καρυπίδης, Μουρ, Αμορόζο, Κουρούπης, Μπέλος (Πολυχρονίδης, Λιόντας, Καπίρης, Μαδούρας, Μανιόπουλος).

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΑΕΚ (Κλαρούδας): Τόρες, Μαντέκας, Κρέτσης, Αχιλλεόπουλος, Πέτρογλου, Παγιάν, Κατσανεβάκης (Νοβοσέλατς, Ρουμελιωτάκης, Τοκάνης, Χατζόπουλος).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.